Aanvragen

Kleurstaaltje aanvragen.
Twijfelt u over een of een aantal kleuren? Vraag dan eerst een gratis kleurstaaltje aan.
Mail ons uw gegevens en de kleuren waarvan u een staaltje zou willen ontvangen, en wij sturen het naar u op. Ons e-mailadres: info@woning-decoratie.nl

Proefletter aanvragen.
Twijfelt u over de ondergrond? Vraag dan eerst een gratis proefletter aan:
Mail ons uw gegevens en wij sturen u een proefletter + plakinstructie toe. De proefletter is na het proberen weer heel gemakkelijk te verwijderen. Ons e-mailadres: info@woning-decoratie.nl


Stickers

Ondergronden
De stickers kunnen geplakt worden op alle gladde oppervlakken zoals glas, plexiglas, auto`s , metaal, plastic, tegels, deuren, ramen etc. In de meeste gevallen kunnen de stickers ook op muren geplakt worden. Hoe gladder de muur hoe beter dit gaat. Ook behang is vaak een geschikte ondergrond mits het behang glad is en van stevige kwaliteit.
Let op! Onze stickers zijn niet geschikt voor canvas, mits deze met verf is behandeld.
Twijfelt u over uw ondergrond of muur? Vraag dan bij ons een gratis proefletter aan, bij behang raden wij dit altijd aan! stuur een email naar: info@woning-decoratie.nl onder vermelding van proefletter met uw adres gegevens.

De sticker aanbrengen.
Het plakken gaat heel eenvoudig. Bij elke bestelling wordt een duidelijke instructie meegeleverd.
Wil je de stickers weer verwijderen? Ook dat gaat heel gemakkelijk. Van de meeste ondergronden kunnen de stickers zo weer verwijderd worden. Lukt dit niet dan kunt u de sticker ook verwarmen met een (verf)fohn en daarna verwijderen.

Hergebruik
De stickers kunnen niet hergebruikt worden. Woning-Decoratie.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden indien er een beschadiging optreedt voor tijdens of na het bevestigen van de tekst

Zelf op maat maken van stickers
De stickers zijn heel gemakkelijk los te snijden of te knippen met een schaar of mesje.

Waar zijn de stickers van gemaakt?
De stickers worden gemaakt van vinyl. Dit is hetzelfde materiaal als gebruikt wordt op vrachtwagens, bouwborden etc. Gemiddeld gaat deze vinyl 5-7 jaar mee.

Zijn de stickers vaatwasserbestendig?
Nee, onze stickers zijn niet geschikt voor in de vaatwasser.

Zijn de stickers geschikt om mee te spelen voor kinderen?
Kleine deeltjes zouden kinderen in de mond kunnen stoppen. Pas hiervoor dus op. Als u stickers gaat plakken in de kinderkamer let dan op dat kinderen er niet gemakkelijk bij kunnen.

Woning-Decoratie.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade toegebracht voor, tijdens of na het opbrengen van de stickers.

Stickers op maat / Eigen ontwerp
Dit is in de meeste gevallen mogelijk. Stuur ons per email alle gegevens toe en wij maken hiervoor een offerte. Meer info, klink hier


verzendinformatie

Verzendtijd
Wanneer u op werkdagen (ma t/m vr) vóór 15:00 uur besteld en betaald met IDEAL, wordt de sticker dezelfde dat nog verzonden. Wanneer u kiest voor 'vooraf overmaken', versturen wij uw bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Wij verzenden via Postnl.
Postnl streeft ernaar uw bestelling de éérste werkdag na de dag van aanbieding te bezorgen.

Verzendkosten
Per brievenbus post: 2,00 euro
Per pakketpost : 4,95 euro DHL

Verzending binnen Europa
Binnen Europa verzenden wij alleen stickers. Heeft u interesse in accessoires dan kunt u dit aan ons doorgeven, dan laten wij u weten hoeveel de verzendkosten zullen bedragen!


Dealers
Heeft u zelf een winkel/webwinkel en wilt u dealer worden van onze interieurstickers?
Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden!
Graag de naam van uw winkel, kvk nummer en vestigingsplaats.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op ons email adres: info@woning-decoratie.nl

 

© 2008 - 2021 Woning-Decoratie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel